Hur använder jag gelnaglar

Om du vill veta hur du gör dina naglar finare och längre så finns det ett antal tips. Vill du få långa fina naglar, men har ingen lust att vänta på att de ska växa dit självmant, kan du använda nagelförlägning. Till exempel, du kan ha brutit bara en nagel och dåligt behöver du en snabb lösning på problemet. Här är där nail extensions komma till hands. De finns som gelnaglar eller akrylnaglar. Denna artikel kommer att introducera dig till gelnaglar, som ökar i popularitet mycket snabbt.

Gelnaglar är väldigt intressanta. När du köper ett kit med gelnaglar får du allt som ofast med filer, rengöringsmedel, gelborstar, våtservetter och annat. Alla verktyg som är avsedda att utföra tre grundläggande funktioner.

Formning och bildande.

Verktyg som filar och tips kan användas till att forma nageln som gel spik botemedel. Ansökningsprocessen gel spik är ett snabbt och enkelt. Starta genom att tillämpa det första lagret och forma det följaktligen. Ge det tre till fyra minuter för att bota innan det andra lagret. Igen, forma nageln samtidigt som du applicera gelen. Efter ansökan av det tredje lagret är gel spiken klar. Hela processen tar ca 20 minuter eller så.

Forma och polera.

När de torkat kan du gå loss med nagelfilen. Gelnaglar har en naturligt glansig look. En snabb polering är allt som behövs för att göra naglarna ser helt naturliga ut. Filar kan användas för att jämna och forma kanterna på naglarna. En god idé är att göra naglarna lite längre än vad du vill ha dem så att du kan korrigera eventuella misstag senare.

Att göra rent dem.

Du kan använda olika medel eller vindrutetorkare att rensa bort gel naglar eller ta bort lager så att du kan bygga naglar.

Ovanstående tre steg är det som skapar dina nya fina naglar. Tänk på att göra ett bra grundarbete innan du applicerar gel på dina naglar. Ta bort all smuts och tvätta naglarna ordentligt. Torka dem före den faktiska tillämpningen av gel. Deras främsta styrka är att de är mycket lätt att applicera, och processen tar väldigt lite tid. För dem som har bråttom, är detta den perfekta lösningen. Det blir inte heller kladdigt efter.

Om du har för vana att tugga på naglarna, kanske är nu det dags att överväga avvänjning helt. Pysslar du med nagelbitning spelar det ingen roll vilken metod du väljer. Du kommer att skada de nail extensions. Det hela kan faktiskt bli värre om du använder någon form av konstnaglar och råkar få i dig gel eller lim i munnen.

Men om du kan hålla dina tänder från naglarna, erbjuder gelnaglar en bra lösning för en upptagen dam.